Selv om chancen for gevinst ikke er vanvittig stor, og de fleste derfor spiller for hyggens og underholdningens skyld, sker det dog, at man får en gevinst. Oftest er der tale om små beløb, men her får du tre bud på, hvad du kan bruge pengene på, hvis du skulle være heldig at vinde den helt store gevinst. 

Sæt penge af til din begravelse 

En mulighed, som mange nok ikke tænker på, er at bruge gevinsten på sin egen begravelse. Pengene kan sættes til side på en konto til netop dette formål, således at de efterladte ikke skal have udgiften til Begravelse Holte eller bisættelse, hvilket kan være en stor post i et lille budget.  

Oplev verden mens du lever 

Du kan også vælge at bruge pengene, mens du lever og for eksempel tage på en vidunderlig rejse til et spændende sted, du altid har drømt om at besøge. En rejse til Australien eller Japan vil man ikke fortryde, og eventuelt kan du invitere din partner, dine forældre eller dine børn med på turen. Sin familie er en af de bedste ting, man kan bruge sine penge på, og en rejse med familien er noget man kan tænke tilbage på og glæde sig over i mange år efter. 

Kom af med din gæld 

Endelig kan du også vælge at bruge din gevinst til at få betalt eventuel gæld ud og altså blive gældfri. At være gældfri kan betyde en stor frihed og ikke mindst luft i budgettet. Man skal heller ikke glemme, at især kviklån er forbundet med endog meget store beløb i renter og omkostninger, som man reelt ikke får noget for. Derfor kan det være en god idé at få gælden ud af verden, så man ikke længere skal tænke på at betale af på lånene hver måned og holde styr på det.