Overvejer du at investerer i McDonalds Aktier? Så kan du med fordel læse mere om virksomheden herunder.

Burgere, pommes frites, shakes, Mac´en, det er bare nogle af de ting, som kender McDonalds, og hvem kender ikke dem! De er blevet verdenskendte på at sælge fastfood, og i særdeleshed burgere. De har et genialt koncept, og du kan få maden ufatteligt hurtigt, du kan endda få maden to-go og komme videre på din vej.

Men hvad mange ikke tænker over, er at ejerne bag McDonalds, ikke nødvendigvis kun tjener mad på deres mad, de tjener også enormt store penge på deres ejendomme. Læg mærke til at der popper nye butikker op overalt, og gerne hvor der er trafik og masser af mennesker, da beliggenhed er alfa-omega. Når der skriver at de tjener på ejendomme, så er det fordi det er et ”system” der sælges, altså en hel pakke, de køber ejendommene, har deres produkter som de sælger (mad og drikkelse) og så lejer det hele butikken ud til franchise og får derved andre til at køre deres produkt og holde bygningerne vedlige, og egentlig sørger for at alt kører, imens sidder ejerne og er i gang med at finde nye steder hvor de kan slå endnu flere butikker op.

Dette koncept har samtidig gjort McDonalds til verdens største restaurant

Det mest geniale ved dette, er at de har ikke brug for at reklamere med hvad de sælger, for alle folk ved hvad der kan købes hos McDonalds, så det er beliggenheden der er absolut vigtigst. Dette har gjort McDonalds til verdens største ejere af ejendomme, og har i 2022 mere end 38.000 ejendomme rundt omkring i verdenen, som står McDonalds på, fordelt på over 100 lande.

McDonalds er samtidig en af de største arbejdsgivere i hele verden, og har mere end 200.000 ansatte worldwide. De omsætter for 112 billioner USD i 2021, og det var altså billioner i dollars! Omregnet til danske kroner svarer det til 786.722.720.000.000.00kr, et fuldstændig vanvittigt beløb!