Hvis du gerne vil have funktionel træning, hvor der er mulighed for at træne de store muskelgrupper, samt med mange variationer, så er kettlebells måske det rette for dig. Hvis du skal i gang med at træne hjemme ved dig selv, så er kettlebells et godt supplement. Læs med her.

Hvis du vil i gang med at få mest muligt ud af hjemmetræning, kan det være en fordel at anskaffe sig nogle redskaber. Man kan sagtens komme langt lidt udstyr, og derfor behøver man ikke at skulle ud og investere flere tusinde for at efterligne træningscentrene. Hvis du gerne vil gøre det enkelt og have minimalt med udstyr, så kan du f.eks. hoppe på cyklen, eller tage en løbetur i det fri, som din cardio træning, og eventuelt supplere med nogle håndvægte og kettlebells.

Med kettlebells kan man blandt andet lave swing øvelser, hvor at man svinger sin kettlebell mellem benene eller de velkendte squats, hvor man altså både kan lave back og front squat, for at træne forskellige muskelgrupper. Man kan også lave mange andre øvelser i forhold til ryggen, brystet og meget mere. En kettlebell kan bruges til mange øvelser, som kan være relevante.

Find de bedste kettlebells

Læs mere om de bedste kettlebells og se, hvilke, som er bedst i test. Nettofitness har gjort det nemt for dig at få et overblik over de bedste efter vurdering. Når man skal købe kettlebells for første gang, kan det være en fordel ikke at købe dem alt for tunge, hvis man er ny på området.

I forhold til øvelserne med kettlebells, er det en rigtig god idé at sætte sig ind i, hvordan man udfører øvelserne korrekt, sådan at man ikke ender med at skade sig selv. Det er nemlig vigtigt at man udfører dem på en bestemt måde, og holder en bestemt position, for at ramme de rigtige muskler og ikke belaste de forkerte.